Digital Cook-along

Välkomna till Botildenborgs populära digitala cook-along! Tillsammans skapar vi glädje och gemenskap när vi lagar mat. Alla deltar från sitt eget kök under ledning av kock och programledare från Botildenborg. Njut av maten tillsammans med jobbarkompisar. Perfekt team-building när medarbetare jobbar hemma och kan inte ses fysiskt.

Så här går det till

Som företag får ni råvarorna levererade till arbetsplatsen (gäller för Malmö med omnejd) och länk till evenemanget. Deltagarna kopplar upp sig från sin dator i sitt eget kök. Genom att följa våra kockars instruktioner trollar vi gemensamt fram flera rätter. Varje rätt äts tillsammans i så kallade ‘breakout rooms’ där du får möjlighet att i lugn och ro prata och umgås med dina vänner och kollegor. En kombination av utmaning, matglädje och gemenskap!

Världens smaker

Malmö är den fjärde stad i världen med flest nationaliteter och mest mångfald. Detta inspireras vi av! I vår cook-along kombinerar vi skånska grödor med smaker från världens olika kök. Vad som står på menyn bestämmer köksmästaren men du kan räkna med en vegetarisk färg- och smakexplosion!

Härodlat från egen gård

Botildenborg är en gård med hållbarhet i fokus. Vi utformar en vegetarisk meny efter säsong och väljer i så stor utsträckning som möjligt grönsaker odlade på vår egen gård mitt i stan. Hållbart och grönt!

Boka

Vi skräddarsyr upplägget för din organisation och kan genomföra cook-along både lunch- och kvällstid. Två vegetariska rätter lagas och eventet tar ca 2,5 h.

Pris: lunch 750 kr, ex moms. middag 950 kr, ex moms.

I priset ingår både råvaror och leveransen av dessa. Vid deltagande på annan ort än Malmö erbjuds inte råvaror och är därför till ett billigare pris. Minsta antal 15 personer. Kontakta oss för mer information, lediga datum och bokning!

Jättegott! Ska göra fler gånger.

Det har varit supermysigt och gott. Har pratat med många fler än vad vi hade gjort på en restaurang!

Supertrevligt. Roligt att få prata och hänga med så många.

Det här kommer vi aldrig glömma. TACK!!!

Jättetrevligt och jättegott! Tack!

Stort tack! Supergott och jättetrevligt!

Jättebra organiserat och fantastiskt god mat – TACK!!

Stort tack för en kul dag! Ser fram emot att besöka er live SNART!

Fantastiskt uppstyrt och gott! Ska bli roligt att följa er utveckling. Tack!

Fantastiskt arrangemang och jättegod mat. Vilken spännande och bra verksamhet ni dragit igång! Ser fram emot att få komma och besöka er!

Tusen tack! Supergott och så välorganiserat! Ser fram emot att besöka er live.
Copyright © 2021 - Stiftelsen Botildenborg · Grafisk formgivning: The big plan · Webbutveckling: naabar