Hållbara konferenser med smak och doft från hela världen

Botildenborg – en magisk oas i Rosengård för möten och konferenser. Vi erbjuder konferenser som håller högsta klass på konferensfaciliteterna och samtidigt tar hänsyn till social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet.

Här på Botildenborg hittar ni rymliga och moderna möteslokaler i högsta klass. Våra tre konferenslokaler anpassas efter era behov och har plats för upp till 150 personer sammanlagt. Vårt största rum kan möbleras  för 50 personer i biosittning.

I vårt vackra Botildenborgshus, parken och trädgården erbjuder vi ert företag konferenser utöver det vanliga. Den varma och välkomnande atmosfären gör Botildenborg till den perfekta anläggningen för konferenssällskap. Förutom den unika miljön bjuder restaurangen på härliga måltider med smak och doft från hela världen.

Hos oss får ni alltid en kort presentation av huset och vår verksamhet inom social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet när ni kommer och lunch gjord på egenodlade grönsaker. Lunchen presenteras av dem som tillagat den, ofta någon deltagare i vårt projekt Växtplats Rosengård.

Skräddarsytt efter era önskemål

Fika och lunch ingår. Alla priser exkl moms.

Heldag:  795 kr/person

Halvdag:  595 kr/person

Frukostmingel:  Håll ert frukostmöte i Botildenborgs inspirerande lokaler. 350 kr/person

Utifrån era behov och önskemål skräddarsyr vi ett passande program så att ert möte blir precis så som ni vill ha det. Vi har ett varierat utbud av aktiviteter på temat hållbarhet, utöver den traditionella konferensmodellen.

Boka er konferens redan nu!
bokning@botildenborg.se
Telefon 010 – 762 62 20

Inspiration & Workshops

Addera upplevelse och inspiration till ditt möte eller din konferens! Botildenborg erbjuder föreläsningar och workshops.
Tid: 1 timme. 3.500 kr. Välj mellan:

  • Stadsbruk: så skapar vi ekonomisk och ekologisk hållbar odling i staden.
  • Micro-greens: lär er mer om micro-greens och testa att odla själv.
  • Rundtur i Botildenborg: introduktion till verksamheten och hållbar innovation.
Stadsbruk

Eat, cook and talk!

Ge deltagarna på ditt möte eller din konferens en inspirerande matupplevelse! Skörda, laga och njut av din egen måltid. Våra matambassadörer guidar er genom världens kök och smaker.

•  Lunch 2 timmar: 695 kr/person

•  Kvällstid 3 timmar: 995 kr/person

Hel- och halvdagsutbildning

Botildenborgs vision är att sprida kunskap kring hållbar innovation. Vill din organisation lära sig mer om mångfald? Din kommun utveckla nya businessmodeller för att odla i stan, eller använda odling och mat som en metod för att få nyanlända och utrikesfödda i arbete? Bygga broar mellan människor och samtidigt bidra till biodiversitet genom sociala odlingsprojekt? Kontakta oss för skräddarsydda utbildningar till er organisation.

2 kvinnor som plockat grödor
Huset Botildenborg

Boka!

Boka er konferens hos oss
bokning@botildenborg.se, 010-762 62 20

Adress
Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12
212 37 Malmö
Se på karta.

Resa hit
Ta buss 1 till Ögårdsparken (4 minuters promenadväg), buss 31 till Travbanan (6 minuters promenadväg) eller buss 5 till Västra Skrävlinge (11 minuters promenadväg).
Parkering finns på gatan utanför.

Copyright © 2021 - Stiftelsen Botildenborg · Grafisk formgivning: The big plan · Webbutveckling: naabar