Botildenborgs Söndagskafé med odling för barn

Välkomna till söndagskafé i Botildenborgs lummiga park. Vi arrangerar odling för och med barn, erbjuder härlig hembakad fika och lunch med Botildenborg egenodlade och nyskördade grönsaker. 

Fika hållbart och låt ungarna få skit under naglarna!

Med start söndagen den 30 maj öppnar vi Botildenborgs söndagskafé! Varje söndag kan du komma till oss och njuta fika och enklare lunch, antingen i våra vackra salonger inomhus eller utomhus i den lummiga parken. Dessutom har vi roliga odlingsaktiviteter för barnen!

På menyn

Botildenborgs gröna lunch 95;-
Grillad toast på hembakat surdegsbröd med aubergine som serveras med en matig sallad gjord på grönsaker från egen odling.
Botildenborgs kakfat 65;-
Tre kakor med smaker från olika delar av världen. Hemmagjord choklad- & toscakaka, baklava samt alfajores.
Pannkakor 75;-
Nygräddade pannkakor med egengjord sylt.
Glass 35;-
Ekologisk glasspinne producerad av Folkets Pops i Malmö, gjord på räddad frukt och bär.

Botildenborg vill bidra till en hållbar framtid för alla. Våra barn och unga är det viktigaste vi har! I projektet #minframtid coachar vi elever på högstadiet i framtidsdrömmar och låter samtidigt ungdomarna driva vårt söndagskafé – ett sätt att tidigt komma ut i och skaffa sig erfarenheter från arbetslivet.

Målet är att öka kunskapen hos våra ungdomar om arbetsmarknaden och om vilka möjligheter och vägar som finns. Och första jobbet blir att skapa en upplevelse för er!

Våra ungdomar får utbildning inom service och kök, ta fram meny, hjälpa till med marknadsföring, lära sig om ekonomi och projektplanering. Under sommaren är det ungdomarna som tar hand om våra gäster, lagar mat, serverar och diskar.

Copyright © 2021 - Stiftelsen Botildenborg · Grafisk formgivning: The big plan · Webbutveckling: naabar