Världens kök med hållbara konferenser

I mars 2019 öppnar VärIdens kök i Botildenborg sina dörrar för utbildningar, konferenser, upplevelser och mångfald. I Världens kök doftar alla Rosengårds matkulturer och köket bidrar både till arbetstillfällen och nya smaker för dig som gäst.

Botildenborg är en magisk oas i Rosengård för möten och konferenser. Vi erbjuder konferenser som håller högsta klass på konferensfaciliteterna och samtidigt tar hänsyn till social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet.

Boka din konferens redan nu!
info@botildenborg.se, 010-762 62 20

Varmt välkommen till Botildenborg!

Hållbara konferenser

I Botildenborg erbjuder vi konferens med hållbarhet som tema. Vi kan ta emot upp 50 gäster samtidigt fördelade i tre vackra och inspirerande rum. Läs mer om våra alternativ och om hur ni kan addera hållbara upplevelser till er dag. 

Studiebesök

Välkomna på studiebesök där ni får veta mer om vår prisbelönta verksamhet och höra om husets spännande historia. Vi bjuder både på yttre och inre upplevelser.

Mejla oss för mer info: info@botildenborg.se

Föreläsningar och workshops

Vill du och din arbetsplats eller förening veta mer om en viss del av vår verksamhet? Vi erbjuder allt från inspirerande föreläsningar om mångfald till workshops där ni får sticka händerna i myllan eller testa att odla micro-greens. Hör av er till oss så skräddarsyr vi föreläsningar och utbildningar kring vår verksamhet och aktuella hållbarhetsfrågor!

Kontakta oss på: info@botildenborg.se

Social cooking

Våren 2019 startar vi Botildenborgs Social Cooking. Kom till oss och både dela din matkunskap, lär dig nya rätter och träffa nya vänner. Vi söker deltagare från hela världen.

Anmäl ditt intresse redan idag: info@botildenborg.se 

Samarbete

Mångfaldsutbildning

Boosta ditt företag och rusta för framtiden! Hos oss får du och kollegerna en hel- eller halvdagsutbildning i social hållbarhet, där ni får inspiration och kunskap som utvecklar både er själva och företaget i mångfald. Mångfald kommer att vara – och är redan –  en nödvändighet i vårt näringsliv. Att medvetet jobba med mångfald vinner både du, ditt företag, samhället och många nya svenskar på.

För att boka, mejla: sandra.jeppsson@botildenborg.se 

Här kan du läsa mer om vår Mångfaldsutbildning.

Copyright © 2017 - Stiftelsen Botildenborg · Grafisk formgivning: The big plan · Webbutveckling: naabar