Hållbara konferenser med smak och doft från hela världen

Botildenborg – en magisk oas i Rosengård för möten och konferenser. Vi erbjuder konferenser som håller högsta klass på konferensfaciliteterna och samtidigt tar hänsyn till social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet.

Här på Botildenborg hittar ni rymliga och moderna möteslokaler i högsta klass med stabil internetuppkoppling. Våra tre konferenslokaler anpassas efter era behov och har plats för upp till 50 personer sammanlagt. Vårt största rum kan möbleras  för 35 personer i biosittning.

I vårt vackra Botildenborgshus, parken och trädgården erbjuder vi ert företag konferenser utöver det vanliga. Den varma och välkomnande atmosfären gör Botildenborg till den perfekta anläggningen för konferenssällskap. Förutom den unika miljön bjuder restaurangen på härliga måltider med smak och doft från hela världen.

Hos oss får ni alltid en kort presentation av huset och vår verksamhet inom social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet när ni kommer och lunch gjord på egenodlade grönsaker. Lunchen presenteras av dem som tillagat den, ofta någon deltagare i vårt projekt Växtplats Rosengård.

Skräddarsytt efter era önskemål

Utifrån era behov och önskemål skräddarsyr vi ett passande program så att ert möte blir precis så som ni vill ha det. Vi har ett varierat utbud av aktiviteter på temat hållbarhet, utöver den traditionella konferensmodellen.

Helheten är varm och inspirerande. Platsens historia och social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet bidrar till att skapa balans mellan nytta och nöje. Atmosfären på Botildenborg är perfekt för inspirerande och tankeväckande möten och upplevelser. Ni är välkomna att kontakta oss för ett förslag om hur vi kan lägga upp aktiviteter för just ert företag.

En lyckad konferens, kick-off och möten kan vara tidskrävande att planera. Låt oss ta fram förslag och arrangera i stället, det sparar tid. Luta er mot vårt kunnande och fokusera på deltagarna, innehållet och mervärdet i en konferensupplevelse hos oss.

Boka er konferens redan nu!
info@botildenborg.se, 010-762 62 20

Varmt välkommen till Botildenborg!

2 kvinnor som plockat grödor

Addera hållbarhetsinnehåll till er konferens

 • Ta del av husets spännande historia och besök den sociala verksamheten som inspirerar och förändrar samhället. Rundvandringen tar cirka 40 minuter.
 • Kryddprovning, kryddor odlade på Botildenborg och andra kryddor. Provningen tar cirka 20 minuter.
 • Följ med till vår köksträdgård och skörda er egen lunch.
 • Social dining. Använd lunchen för att vidga ert nätverk! Ni äter tillsammans med andra konferensgäster, deltagare i vår projekt Växtplats Rosengård och husets eldsjälar.

Inspirationsföreläsningar

Ge kolleger och medarbetare en inspirationsföreläsning! De tar cirka 40 minuter.

 • Stadsbruk: så skapar vi ekonomisk och ekologisk hållbar odling i staden.
 • Micro-greens: lär er mer om micro-greens och testa att odla själv.
 • Den okända historien: om Botildenborg som mödra- och barnhem.
 • Odla utan gränser: så kan vi använda odling för att skapa vänskap i samhället.
Stadsbruk

Hel- och halvdagsaktiviteter

Fortbildning, kick-off eller teambuilding? Hos oss på Botildenborg hittar ni hållbara aktiviteter för hela arbetsplatsen.

 • Kryddvandring i Rosengård. Vi besöker intressanta personer, platser och butiker i Rosengård och avslutar med en gemensam lunch.
 • Mångfaldsutbildning. Hel- eller halvdagsutbildning som lyfter normer, värderingar och inspiration kring mångfald. Läs mer här!
 • Social cooking lunch: laga er egen lunch tillsammans med matambassadörer från hela världen.

Boka!

Självklart kan vi specialsy ett arrangemang för just er arbetsplats. Vi tar gärna fram förslag.

Boka er konferens hos oss
info@botildenborg.se, 010-762 62 20

Adress
Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12
212 37 Malmö
Se på karta.

Resa hit
Ta buss 1 till Ögårdsparken (4 minuters promenadväg), buss 31 till Travbanan (6 minuters promenadväg) eller buss 5 till Västra Skrävlinge (11 minuters promenadväg).
Parkering finns på gatan utanför.

Huset Botildenborg
Copyright © 2017 - Stiftelsen Botildenborg · Grafisk formgivning: The big plan · Webbutveckling: naabar